No Man’s Land

25th Birthday.. in bella Italia!

October 5, 2018
IMG_0558
IMG_0440
IMG_0460
IMG_0518 2
IMG_0425
IMG_0443
IMG_0416
IMG_0526
IMG_0521

Deze keer in het zonnetje: No Man’s Land. Aanleiding hiervoor was de uitnodiging om de 25e verjaardag van het label te vieren in de prachtige stad Venetië. En wat een feest was het!! Zo werden we na een romantsche boottrip over de kanalen van Venetië afgezet bij een prachtige locatie (waar George Clooney is getrouwd… ) waar het No Man’s Land Diner in een prachtige zaal werd gehouden. Alles bij elkaar, en dat kun je terugzien in de foto’s, een geweldig inspirerend weekend waarin de passie en liefde voor duurzame fashion die staat voor kwaliteit en schoonheid echt voelbaar was.

Even een kleine toelichting over het merk en de oprichters. De Nederlandse Anet Ooijman en geboren italiaan Salvatore Cascone runt sinds 1983  Cascone & Co, een agentschap met diverse italiaanse modemerken. 10 jaar later beginnen zij met deze ervaring een eigen label; No Man’s Land

Comfortabel Dutch design en Italiaanse elegantie zijn binnen No Man’s Land onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het verhaal van dit bijzondere merk begint dan ook in de jaren ’90 met een warme, stijlvolle merinowollen coltrui. Op dat moment is dit pure kwaliteitsmateriaal nog relatief onbekend in Nederland. Daar komt al snel verandering in als men merkt hoe fijn deze wol draagt. Nu, jaren later, is deze trui nog steeds een van de bestverkochte items in de collectie.

No Man’s Land is een echt Europees merk. Zo pendelt het duo geregeld heen en weer tussen het hoofdkantoor in Marken en de designstudio vlakbij het Italiaanse Venetië. Alle materialen zijn ook van Europese origine en het merk werkt uitsluitend met kleine, lokale Italiaanse producenten. Doordat de hoofddesigner tijdens het ontwerp- en productieproces nauw met hen samenwerkt, is No Man’s Land altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Pure materialen, gemaakt van de beste garens, vormen in elke collectie de essentie van de verfijnde, tijdloze basics.

Wie ooit een Italiaanse familie heeft bezocht, zal diens zorgzaamheid en passie voor mooie producten waarschijnlijk niet snel vergeten. Zij willen alleen het beste voor hun familie.  Het is diezelfde warmte en toewijding die kenmerkend is voor No Man’s Land. Het merk wil enkel het allerbeste voor haar liefhebbers daar zij hen als familie beschouwd. Geen wonder dat we zo gek van ze zijn. Che amore! 😉

You may also like