Wat trek je aan in het tussenseizoen?

Wij geven je graag wat tips!

November 9, 2017

In de winter wissel je vaak tussen warme en koude omgevingen. Daarom is de het creëren van laagjes ideaal. Layering,  ook wel het creëren van verschillende lagen in je outfit is  essentieel tijdens de herfst- en wintermaanden. Maar buiten dat het  functioneel is, is het ook fijn dat het er leuk uit ziet, toch? In deze blogpost geven wij je graag wat tips hoe je ‘layering’ het beste aan kunt pakken.

Van dunne laagjes naar dikkere laagjes

Ons advies is  om als onderlaag een dun kledingstuk te kiezen en voor de bovenste kledinglaag het dikste kledingstuk uit te kiezen.  Dit zodat het op deze manier gemakkelijker is om je temperatuur te regelen. Als het bijvoorbeeld erg koud is wanneer je naar buiten gaat, heb je veel lagen om je warm te houden. Als het dan warmer wordt buiten (of als je naar binnen gaat) kun je lagen verwijderen.

moscow-singlet-long-anthracite

Als onderste laag zijn de basic singlets of t-shirts (met lange mouw of korte mouw) perfect. Deze basics zijn dun en licht van gewicht.

Ook een slimme manier van ‘layering’:  een blouse samen met een trui! Is het toch echt te fris buiten, trek er dan nog een heerlijke Moscow basic singlet onder.

Shop the look:
Moscow blouse
Moscow sweater
Moscow legging

22339462_1431305270251764_9217588224635686269_o

Texturen en kleuren

Speel met textuur!  Het werkt het beste om verschillende materialen te mixen wanneer je gaat ‘layeren’. Het gebruiken van dezelfde stoffen kan de gehele look zwaarder maken (waardoor je ook zwaarder kunt ogen).

Als het gaat om het creëren van verschillende lagen in je outfit, zijn kleuren een van de grootste problemen die je tegen zult komen. Wanneer je veel verschillende kledingstukken draagt, wordt het risico van botsende kleuren een stuk groter. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleuren die je draagt, elkaar complimenteren. Kies daarnaast voor rust in een outfit door te kiezen voor maximaal drie verschillende kleuren in je outfit.

Accessoires

Een sjaal is tijdens het dit overgansweer onmisbaar. Perfect om uit je tas te halen wanneer het frisser wordt, maar ook handig om even op te doen als het keihard regent en je geen paraplu hebt.

henriette-steffensen-scarf-solid-green-3

 

 

Deze super zachte fleece sjaal van het merk Henriette Steffensen is perfect voor dit tussenweer!

 

Ook een muts is een heerlijke accesoire, ook heel leuk om gewoon lekker binnen te dragen!

Schermafbeelding 2017-11-08 om 16.40.35

Na het lezen van deze blogpost nog vragen? Reageer rustig hieronder en wij zullen je vragen beantwoorden! Natuurlijk kun je ook langs komen in een van onze winkels, onze stylisten staan klaar om je te helpen!

You may also like